Mobilgallerian Sweden AB

Hej mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag vet att ni är en hel del som har frågat om det här med att laga iphone i Södermalm med omnejd, och jag tänkte att jag idag skulle försöka vara till så stor hjälp som jag bara kan. Jag vill nämligen därför tipsa er om det företag som jag har vänt mig till när det kommer till detta. Mobilgallerian Sweden AB heter det företag som jag valde att vända mig till för ett tag sedan, som jag fått som tips utav en kollega till mig. Jag har faktiskt vänt mig till en hel del företag som arbetar med mobilreparationer tidigare, men jag har faktiskt inte blivit nöjd med någon utav dessa företag. Jag kände med Mobilgallerian Sweden AB att jag direkt kunde lita på detta företag, då personalen hos företaget verkligen var duktiga på det här med kundservice. Personalen var noggranna med att skapa en bra relation till mig som kund, vilket gjorde att jag kände mig väldigt säker och trygg med företaget och dess anställda. Jag kände inte alls att det var jobbigt att lämna ifrån mig min telefon till detta företag, utan det kändes väldigt tryggt, och jag visste att jag skulle få den hjälp som jag behövde. Jag fick tillbaka min telefon hel och fin, och den kändes faktiskt precis som ny.

Jag vet att ni är många som har haft samma problem som jag, och när man har en trasig iphone, vill man såklart vända sig till ett så seriöst och professionellt företag som möjligt. Jag vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, och jag vill därför verkligen tipsa er läsare som befinner er i Södermalm med omnejd att vända er till just Mobilgallerian Sweden AB. 

Du gillar kanske också...